Σπίρτζης: Κίνδυνος για γενικό μπλακ – άουτ στην Αττική

Σπίρτζης: Κίνδυνος για γενικό μπλακ – άουτ στην Αττική
Φωτιά στη Δροσοπηγή EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Καμπανάκι κινδύνου από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αν επιβεβαιωθούν πληροφορίες για μετακίνηση δυνάμεων από την κατάσβεστη στο Κρυονέρι.

Για άμεσο κίνδυνο γενικευμένου μπλακ-αουτ στην Αττική κάνει λόγο ο τομεάρχης πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι εάν επιβεβαιωθούν πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να μην ρίχνει το κύριο βάρος της στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, τότε υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης στην περιοχή.

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης τονίζει πως «εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτακη , εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός απο τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπυρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιας της Βαρυμπόμπης επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout , στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης».

Σε ανάρτησή του στο twitter μάλιστα αναφέρει πως «πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων ):«Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίντε Δροσοπηγή».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα