Χρηστίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται

Χρηστίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Με αιχμηρό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ απάντησε σε όσα διακινήθηκαν για το τετ-α-τετ του είχαν Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη.

“Η πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ για την ονομαστική γιορτή του Αντώνη Λιβάνη, τον οποίο τιμούμε και σεβόμαστε, είναι ο ορισμός της λαϊκής παροιμίας: ‘’Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται’’”, σχολίασε αιχμηρά στο Twitter ο Παύλος Χρηστίδης, για να καταλήξει: «Θα μείνουν με την όρεξη».

Αφορμή για το αιχμηρό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ήταν τα όσα γράφτηκαν και διέρρευσαν για τη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στο σπίτι του εκδότη και έμπιστου συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου, Αντώνη Λιβάνη τον οποίο επισκέφτηκαν για την ονομαστική του εορτή.

Να σημειωθεί επίσης ότι στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη βρέθηκε και το μισό υπουργικό συμβούλιο, μεταξύ των οποίων οι Ν. Παππάς, Δ. Τζανακόπουλος, Ε. Αχτσιόγλου, κ.α. Εκτός από την κ. Γεννηματά το “παρών” έδωσαν ακόμα και οι Μιλιτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Κίμωνας Κουλούρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος και άλλοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version