Χυδαίο παιχνίδι με την τραγωδία στην Αίγινα. Ανώνυμες αναρτήσεις εμπλέκουν υπουργούς

Χυδαίο παιχνίδι με την τραγωδία στην Αίγινα. Ανώνυμες αναρτήσεις εμπλέκουν υπουργούς
Αίγινα: Τέσσερις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σε σύγκρουση σκαφών.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Οργισμένη διάψευση από την κυβέρνηση για φήμες περί παρουσίας υπουργών στο φονικό ταχύπλοο. Ζητήθηκε η παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος

Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καταφεύγει η κυβέρνηση, μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και ενέπλεκαν υπουργούς (!) με το δυστύχημα στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι στο ταχύπλοο, επέβαιναν ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Γιώργος Σταθάκης και γι’αυτό -όπως ισχυρίζονταν- υπήρξε άμεση κινητοποίηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για “κακοήθεια” και “απελπισμένους”, που “ανακάλυψαν” στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο, υπουργούς της κυβέρνησης.

 

Ολόκληρη ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη

“Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. «Ανακάλυψαν» σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου, τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα. Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες”.

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Δρίτσα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, λόγω της δήλωσής του για την 77χρονο οδηγό του ταχύπλοου, που σκόρπισε τον θάνατο στην Αίγινα.

“Εύλογες απορίες προξενεί η θεσμικά ανεπίτρεπτη δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με το τραγικό ναυτικό ατύχημα στην Αίγινα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έστω με αφορμή το τραγικό συμβάν ο αρμόδιος Υπουργός θα έπρεπε άμεσα και κατά προτεραιότητα να ασχολείται για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου θαλάσσιων συγκοινωνιών και τη διαδικασία χορήγησης και αναθεώρησης των αδειών οδήγησης σκαφών.

Αντί αυτού και ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, σπεύδει παραβιάζοντας ευθέως την αρχή της διάκρισης των εξουσιών και παρεμβαίνοντας άκομψα στη Δικαιοσύνη ως συνήγορος  του κατηγορουμένου. Γιατί άραγε;”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα