‘Δείχνουν’ εισαγγελία εφετών και Ντογιάκο για το φιάσκο της Siemens

‘Δείχνουν’ εισαγγελία εφετών και Ντογιάκο για το φιάσκο της Siemens

Μαίνεται ο "πόλεμος" για την υπόθεση Siemens. Κυβερνητικές πηγές αφήνουν αιχμές για προσπάθεια συγκάλυψης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το θέμα της Siemens και την πιθανότητα παραγραφής, μετά το νέο φιάσκο και την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης.

Κυβερνητικές πηγές μάλιστα θεωρούν ότι η απουσία μετάφρασης, δεν οφείλεται σε δική της παράληψη, αλλά την ευθύνη έχει η εισαγγελία εφετών.

“Είτε είναι παράλειψη είτε είναι μεθόδευση. Ο Ντογιάκος δεν είναι άσχετος νομικός για να έχει κάνει παράλειψη” λένε με νόημα.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι  έχει ξεκινήσει μια μεθόδευση από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για μια υπόθεση για την οποία έχει καταβληθεί οργανωμένη προσπάθεια να συγκαλυφθεί.

Μάλιστα, έκαναν αναφορά στη Ντόρα Μπακογιάννη, που είχε σχέσεις με τον Χριστοφοράκο και τώρα και κατηγορεί την κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ, που έχει πάρει μαύρες σακούλες και στην εισαγγελία εφετών

“Οι ευθύνες να διερευνηθούν στην εισαγγελία εφετών και όχι να μας ζητάνε και τα ρέστα από πάνω το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Ντογιάκος”, τονίζουν χαρακτηριστικά.

Συνάντηση Τσίπρα – Δημητρίου

Meeting between Alexis Tsipras and the new prosecutor of the Supreme Court, Xenia Demetriou, at Maximos Mansion, in Athens, on July 13, 2016 / , , , 13 , 2016 SOOC

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη σημερινή συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, η νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ό,τι έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος ευθύνεται για την εμπλοκή στη συνέχιση της δίκης για την υπόθεση Siemens.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα