Δένδιας: Θέλετε η αστυνομία να δουλεύει 10.00 – 13.00;

Δένδιας: Θέλετε η αστυνομία να δουλεύει 10.00 – 13.00;
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ(ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

"Η αίσθηση της νομιμότητας θα αποκατασταθεί", διεμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στον "Βήμα FM", σχετικά με τις συλλήψεις στην Ιερισσό

«Ο νόμος θα επιβληθεί και θα αποκατασταθεί η αίσθηση της νομιμότητας», διεμήνυσε εκ νέου ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας με αφορμή τα νέα επεισόδια στην Ιερισσό.

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Βήμα FM, ο κ. Δένδιας παρατήρησε επίσης ότι «το κράτος δεν μπορεί να υποχωρήσει, γιατί δεν θα είναι κράτος».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται «γιατί πρέπει να παρέχει πολιτική κάλυψη σε ανθρώπους που κατηγορούνται με επτά κακουργήματα και 10 πλημμελήματα».

Πάντως, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να πει ότι οι κινητοποιήσεις στη Χαλκιδική υποκινούνται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Για να το πω», πρόσθεσε,« θα πρέπει να το αποδείξω».

Όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια για το γεγονός ότι οι συλλήψεις έγιναν τα ξημερώματα, ο κ. Δένδιας διερωτήθηκε: «Έχετε δει πολλές συλλήψεις για τέτοια κακουργήματα να γίνονται μέρα μεσημέρι ενώπιον πάντων;».

«Γίνονται», συνέχισε, «όταν αυτός που έχει την υπηρεσιακή ευθύνη αποφασίζει ότι είναι ασφαλέστερο να γίνει. Είναι απολύτως στο πλαίσιο Συντάγματος και νόμου και έτσι πρέπει να γίνεται».

«Να ανοίξουμε κουβέντα για ένταλμα για επτά κακουργήματα και 10 πλημμελήματα, που αν τα διαβάσετε θα ανατριχιάσετε, τι ώρα εκτελείται; Να περιορίσουμε την αστυνομία 10.00 – 1.00 μήπως;», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα