Δέρβος: Προτιμότερο να επιδοτείται η εργασία από το να επιδοτείται η ανεργία

Κώστας Δέρβος Eurokinissi

Ο Κώστας Δερβος, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 για το επίδομα ανεργίας.

"Καθώς οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές, από το Μαξίμου θα σκεφτούν διάφορα τεχνάσματα για να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα ώστε να θολώσουν τα νερά".

Αυτό δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 ο Κώστας Δέρβος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου, για όσα είπε στο Kontra σχετικά με το επίδομα ανεργίας.

"Δεν λέω πουθενά να καταργηθεί το επίδομα ανεργίας, εγώ ο ίδιος έχω υπάρξει άνεργος και έπαιρνα το επίδομα", σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

"Λέω ότι είναι προτιμότερο να επιδοτείται η εργασία από το να επιδοτείται η ανεργία", πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι "προφανώς όταν κάποιος δεν μπορεί να βρει δουλειά πρέπει να παίρνει επίδομα ανεργίας".

Τόνισε ότι είναι προτιμότερο το κράτος να επιδοτεί τους νέους, ώστε να εργάζονται, από το να τους παρκάρει και να τους δίνει επίδομα ανεργίας.

Κατά τον ίδιο είναι καλύτερο να διευκολυνθεί ο εργοδότης, για να προσλάβει ανθρώπους και να τους εντάξει στην αγορά εργασίας και να μπορούν να προσφέρουν.

Σε ερώτηση αν υπάρχει οποιαδήποτε σκέψη στη ΝΔ να καταργήσει τα επιδόματα ανεργίας και τα δώρα Πάσχα - Χριστουγέννων και επίδομα αδείας, ο κ. Δέρβος απάντησε αρνητικά.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK