Δεύτερο σποτ για το χρέος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δεύτερο σποτ για το χρέος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δεν πτοούν οι αντιδράσεις την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ένα νέο σποτ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" ανέβηκε στο διαδίκτυο, όπου συμμετέχει και η ίδια (vid)

Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τρέιλερ για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους" υπό τους ήχους του "Gimme Some Truth" του John Lennon και με σλόγκαν "Έλεγξέ το – διάγραψέ το", ένα νέο σποτ δημοσίευσε το Κανάλι της Βουλής, στο οποίο συμμετέχει η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το νέο βίντεο διάρκειας 1'12'' περιλαμβάνει την ανακοίνωση της προέδρου της Βουλής για τη δημιουργία της επιτροπής:

"Κυρίες και κύριοι, συστήνεται ειδική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για τη διερεύνηση της αλήθειας σχετικά με τη δημιουργία και τη διόγκωση του δημόσιου χρέους , το λογιστικό έλεγχο του χρέους, που θα την ονομάζουμε Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους", λέει η πρόεδρος της Βουλής.

Το σποτ καταλήγει με το ίδιο σλόγκαν: "Έλεγξέ το – διάγραψέ το".

Νωρίτερα, κατά τη συνέντευξη Τύπου για την "Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους",  η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε μήνυμα σε όσους θα την βρουν -όπως είπε- απέναντί τους.

"Σε αυτή την περίοδο η Βουλή θα επιδιώξει διαφάνεια και αδιαμεσολάβητη ενημέρωση", είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

"Όποιος θέλει να συστρατευθεί σε αυτό τον σκοπό και να επικουρήσει την κοινωνία να γνωρίζει την αλήθεια είναι απολύτως ευπρόσδεκτος. Όποιος θέλει να ρίχνει λάσπη, να συγκαλύπτει την αλήθεια, να παραπληροφορεί και να αποπροσανατολίζει θα με βρει απέναντι", τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η 'Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους' της Βουλής με τραγούδι του John Lennon

SHARE:

24Media Network