Διαμαντόπουλος σε αντιπολίτευση : Ακούστε Τρύπες, το ‘Κράτα το σόου μαϊμού’

Διαμαντόπουλος σε αντιπολίτευση : Ακούστε Τρύπες, το ‘Κράτα το σόου μαϊμού’

Οργισμένη επίθεση Διαμαντόπουλου εναντίον των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα πλαίσια της ψηφοφορίας για την ΠΝΠ στη Βουλή (Vid)

Επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος εναντίον των βουλευτών της αντιπολίτευσης στα πλαίσια της ψηφοφορίας για την ΠΝΠ στη Βουλή.

Μάλιστα, παρέπεμψε στο τραγούδι του συγκροτήματος “Τρύπες”, το “Κράτα το σόου μαϊμού”.

“Θέλω να απευθυνθώ σε όσους προσπάθησαν να τορπιλίσουν την πραγματική συζήτηση και τις δυο ημέρες στην Επιτροπή και σήμερα το πρωί εδώ” είπε για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και συνέχισε: “Να τους προτείνω να ακούσουν ένα τραγούδι από το συγκρότημα Τρύπες – Κράτα το σόου μαϊμού”.

“Επίσης να στείλω άλλο ένα μήνυμα σε τηλεμαϊντανούς των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ειδικότερα της απογευματινής ζώνης, που δεν ανταποκρίνομαι στις προσκλήσεις τους να παραστώ στις εκπομπές τους: Ξύδι και δεν εκβιάζομαι”, κατέληξε.

“Δεν επιδιώκουμε τις εκλογές, αλλά και δεν τις φοβόμαστε” ξεκαθάρισε ο Νίκος Φίλης

“Δεν επιδιώκουμε εκλογές και δημοψήφισμα, αλλά έναν συμβιβασμό με τους δανειστές, στο πρόβλημα που αφορά την οικονομία. Αν όμως η συμφωνία χρειαστεί λαϊκή νομιμοποίηση, δεν θα φοβηθούμε. Επί συμφωνίας όμως – και όχι γενικώς επί συζητήσεων” ανέφερε από τη δική του μεριά στην ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Από την άλλη, ωστόσο, ο Νίκος Φίλης, απαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο, δήλωσε πως “οι εκλογές ήταν το απόλυτο κακό επί πέντε χρόνια – και σήμερα λένε πως άμα πάμε σε εκλογές θα διαλυθεί η οικονομία. Εμείς δεν φοβούμαστε τις εκλογές. Αν χρειαστεί το πολιτικό μας σχέδιο να αναβαπτισθεί στη γνώμη του λαού, αυτό θα γίνει. Εμείς δεν κυβερνάμε ερήμην του λαού, αλλά με ειλικρίνεια και με εμπιστοσύνη του λαού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα