Διατάχθηκε άμεση ιατροδικαστική εξέταση για τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Καμμένος

Διατάχθηκε άμεση ιατροδικαστική εξέταση για τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Καμμένος

Η αστυνομία διέταξε άμεση ιατροδικαστική εξέταση για τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε χθες στο Κερατσίνι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Τι είπε ο Τέρενς Κουίκ σε ραδιοφωνικό σταθμό (Vids)

Άμεση ιατροδικαστική εξέταση για τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε χθες στο Κερατσίνι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, διατάχθηκε από την αστυνομία.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος θα εξεταστεί από δύο ιατροδικαστές “λόγω εκτεταμένου αιματώματος στο κεφάλι από βαρύ όργανο”, ύστερα από εντολή της Κρατικής Ασφάλειας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων νοσηλεύεται στο σπίτι του μετά την επίθεση που δέχθηκε, χθες, όταν επιχείρησε να συμμετάσχει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι. Χθες το βράδυ διακομίστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Kαμμένου, σήμερα το πρωί δόθηκε η εντολή από την Κρατική Ασφάλεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία να εξεταστεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου -και με τη συνδρομή της γνωμάτευσης των ιατρών του Ναυτικού Νοσοκομείου- να σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα αφορά “απόπειρα ανθρωποκτονίας από αγνώστους”.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στον Πάνο Καμμένο

Τι δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μετά την επίθεση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα