Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη

Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αδελφό του Ηλία Κασιδιάρη

Στην Αθήνα έρχεται πιθανότατα την Πέμπτη ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός στις ένοπλες δυνάμεις και εις βάρος του οποίου διατάχθηκε ΕΔΕ

Η φωτογραφία του ανθυπολοχαγού Α. Κασιδιάρη, αδελφού του Ηλία Κασιδιάρη, να χαιρετά ναζιστικά, ενώ στην κοιλιά του υπάρχει τατουάζ σερβικής παραστρατιωτικής οργάνωσης, κινητοποίησε τη στρατιωτική Δικαιοσύνη και τώρα ο κ. Κασιδιάρης περνά από ΕΔΕ. 

Πιο συγκεκριμένα, την άμεση αντίδραση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αθανασίου Τσέλιου προκάλεσε η φωτογραφία που εμφανίζει τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των ειδικών δυνάμεων, να χαιρετά ναζιστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός ΓΕΣ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας, ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευση του σε σχολείο ανορθόδοξου πολέμου της Ρεντίνας και αποσπάται για τουλάχιστον ένα μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη φέρεται να είναι ο νεαρός ο οποίος σε φωτογραφία στέκεται πλάι στο βουλευτή και έχει στην κοιλιά του τατουάζ με το όνομα της σερβικής εθνικιστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης Τσέτνικ στα κυριλλικά.

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των δικαστικών. Τους κατηγόρησε πως κρίνουν με βάση ιδεοληψίες και έκανε λόγο για "επίορκους που διαρρέουν υλικό στα κανάλια", και "δημοσιογράφους – παπαγαλάκια".

Ο Η. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε μάλιστα ότι "σε όλο το υλικό που κάνετε πλύση εγκεφάλους τους Έλληνες δεν υπάρχει ούτε μια παράνομη πράξη (...) πάψτε να συκοφαντείτε"!

Άμεση ήταν η απάντηση από κύκλους της Δικαιοσύνης:

"Η Δικαιοσύνη δεν κάνει σενάρια, κάνει τη δουλειά της με βάση το νόμο, το Σύνταγμα και το αποδεικτικό υλικό που έχει στα χέρια της", σχολίασαν ανώτατες δικαστές πήγες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ντοκουμέντα-φωτιά, όπλα και ναζιστικοί χαιρετισμοί "καίνε" μέλη της Χρυσής Αυγής

SHARE:

24Media Network