Διπλό μασάζ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Διπλό μασάζ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Äåýôåñç çìÝñá ôïõ óõíåäñßïõ ìå ôßôëï "Êñßóç â?? ìåôáññõèìßóåéò â?? áíÜðôõîç", óôçí áßèïõóá Ãåñïõóßáò ôçò ÂïõëÞò ôùí ÅëëÞíùí, áðü ôï Ãñáöåßï Ðñïûðïëïãéóìïý ôïõ ÊñÜôïõò, ôçí Ôñßôç 28 Ìáñôßïõ 2017. (EUROKINISSI/ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ) Eurokinissi

Από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις εννέα το βράδυ Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Σταθάκης, Πολάκης, αναμένεται να δεχτούν "βροχή" ερωτήσεων από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σάββατο 20 Μαϊου πιθανότατα η ψηφοφορία

Συνεχίζεται το “μασάζ” στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κατάθεση του πολυνομοσχέδιου μέχρι τις 12 Μαίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στις τρεις να βρεθούν στη Βουλή προκειμενου να ενημερώσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από 4 επιτροπές: Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Οι υπουργοί αναμένεται να ενημερώσουν την κοινοβουλευτική ομάδα για τα “καυτά” ζητήματα της συμφωνίας που αφορούν τα μέτρα, τα αντίμετρα και την ενεργοποίησή τους, τα πλεονάσματα, τις περικοπές στις συντάξεις, αλλά και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων Εργασιας.

Η ενημέρωση θα διαρκέσει μέχρι τις εννέα το βράδυ και το μασάζ θα αφορά συνολικά τη συμφωνία.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης χθες στις Βρυξέλλες, μέχρι το επόμενο Σάββατο, 20 Μαΐου, τα μέτρα θα έχουν τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ημερομηνία που είχε αρχικά εξαγγελθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα