Δραγασάκης: Δημόσια ανάρτηση δαπανών, χορηγιών και διαφημίσεων των Τραπεζών

Δραγασάκης: Δημόσια ανάρτηση δαπανών, χορηγιών και διαφημίσεων των Τραπεζών
Στιγμιότυπο από την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ "ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ",για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης,στο κλειστό γήπεδο του ταε κβο ντο,Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Να αναρτούν όλες τις δαπάνες τους για χορηγίες και διαφημίσεις, καλεί τις διοικήσεις των τραπεζών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

“Η Κυβέρνηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου νόμου που θα προάγει τη διαφάνεια και τη διαύγεια στο χρηματοπιστωτικό τομέα”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από την αντιπροεδρία της Κυβέρνησης.

“Με αφορμή την υπόθεση του φερόμενου ως κυκλώματος δημοσιογράφων-εκβιαστών, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καλεί, για μία ακόμη φορά, τις διοικήσεις των τραπεζών και των υπόλοιπων φορέων του χρηματοπιστωτικού τομέα να αναρτούν δημόσια όλες τις δαπάνες τους για χορηγίες και διαφημίσεις μέχρι το επίπεδο του τελικού αποδέκτη”.

“Σε κάθε περίπτωση, η Κυβέρνηση προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου νόμου που θα προάγει τη διαφάνεια και τη διαύγεια στο χρηματοπιστωτικό τομέα”, αναφέρεται ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα