Δραγασάκης: Ποτέ δεν είπα για αποδοχή συμφωνίας ή ακύρωση δημοψηφίσματος

Δραγασάκης: Ποτέ δεν είπα για αποδοχή συμφωνίας ή ακύρωση δημοψηφίσματος
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015. Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκαν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης οι οποίοι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό τις αποφάσεις της ΕΚΤ και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

“Η ερμηνεία και ο σχολιασμός λεγομένων είναι απόλυτα θεμιτές πρακτικές, η κραυγαλέα παραποίησή τους όμως είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη", σχολίασε στο twitter o Γ. Δραγασάκης

Tις παραποιήσεις των δηλώσεων του από την συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ, όπως αναδημοσιεύτηκαν από κάποια site, στηλίτευσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Ειδικότερα, ο κ. Δραγασάκης ανέφερε στις αναρτήσεις του:

“ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: “Εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχθεί την πρόταση των θεσμών””,

“ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε #ert: “Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα” ή “Ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα””.

“Η ερμηνεία και ο σχολιασμός λεγομένων είναι απόλυτα θεμιτές πρακτικές, η κραυγαλέα παραποίησή τους όμως είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη”, σημείωσε.

Επιπλέον, παρέθεσε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης, αναφέροντας: “Σε πείσμα όσων σκόπιμα παραπλανούν, η απάντηση στα περί “εισήγησης Δραγασάκη για ψήφιση της πρότασης των δανειστών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα