Δριμεία επίθεση στους επικριτές του εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος

Δριμεία επίθεση στους επικριτές του εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος
Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το Κυπριακό ζήτημα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Οξύτατη επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και στους συντάκτες των δημοσιευμάτων που τον κατηγορούν για χειραγώγηση της δικαιοσύνης στην υπόθεση του Noor 1 εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταλογίζοντάς τους ότι το κάνουν επί πληρωμή

«Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά εξεταστική προκειμένου να εμποδίσει την διερεύνηση της υπόθεσης» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Κάμμένος και υποστήριξε ότι είναι η πρώτη φορά που ένα πολιτικό κόμμα κινδυνεύει να χαρακτηριστεί «βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης». «Αυτή η υπόθεση θα αποδείξει ότι υπάρχουν επί πληρωμή βλάκες» διεμήνυσε ο κ. Καμμένος. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι οι δικαστικές εξελίξεις των αθωώνουν αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει φυσικός αυτουργός.  «Άρα δεν υπάρχει ηθικός αυτουργός» είπε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε μάλιστα δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν εισαγγελικούς λειτουργούς αναφέροντας ότι συνιστούν αδίκημα της εκβίασης δικαστικού λειτουργού. «Ο εκβιασμός δικαστών είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα» ανέφερε. Κατηγόρησε, μάλιστα, στους επικριτές του ότι έχουν διαπράξει και το αδίκημα της παράνομης απόκτησης συνομιλιών. Παράλληλα, φωτογράφισε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά τόνισε ότι δεν έχει διαφορές μαζί του.

Ο κ. Καμμένος ήρθε παράλληλα σε έντονη αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη ανταλλάσσοντας κατηγορίες περί εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα