Ο Γερουλάνος “έκοψε” υποψήφια – Μοίραζε σε φυλλάδια παιδικών κατασκηνώσεων και προεκλογικό της υλικό

Ο Γερουλάνος “έκοψε” υποψήφια – Μοίραζε σε φυλλάδια παιδικών κατασκηνώσεων και προεκλογικό της υλικό
Ο Παύλος Γερουλάνος Eurokinissi

Ο Παύλος Γερουλάνος "καρατόμησε" υποψήφια του συνδυασμού που εκμεταλλεύτηκε τις υπηρεσίες του δήμου για την προώθηση της καμπάνιας της.

Η υποψήφια στο συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου στο Δήμο της Αθήνας Χριστίνα Βασιλείου αποσύρθηκε μετά από απόφαση του υποψηφίου δημάρχου.

Την Παρασκευή δημιουργήθηκε θέμα με το γεγονός ότι η κ. Βασιλείου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου, μοίρασε μαζί με τα φυλλάδια των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου και προεκλογικό της υλικό.

Η ενέργεια κρίθηκε απαράδεκτη από τον κ. Γερουλάνο ο οποίος και την καρατόμησε. Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αποδέχθηκε την παραίτησή της, από τη θέση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για τις Παιδικές Εξοχές.

Η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού Γερουλάνου: “Με απόφαση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, η κυρία Χριστίνα Βασιλείου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Δεν νοείται οποιαδήποτε χρήση δομών και διαδικασιών του Δήμου για προεκλογική εκστρατεία. Είναι θέμα αρχής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα