Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Γιώργου Παπανδρέου σε Ανδρουλάκη – “Να μεγαλώσουμε την παράταξη”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Γιώργου Παπανδρέου σε Ανδρουλάκη – “Να μεγαλώσουμε την παράταξη”
Ο Γιώργος Παπανδρέου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μήνυμα ενότητας και αποδοχής της ήττας του από τον Γιώργο Παπανδρέου προς τον συνυποψήφιό του, με διάθεση ενότητας για την επόμενη μέρα.

Μεγάλη νίκη κατέγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι του Γιώργου Παπανδρέου στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, με τον πρώτο να φτάνει κοντά στο 70%.

Αμέσως μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα και με τη καταμέτρηση στο 70%, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός έριξε τους τόνους σε σχέση με τη στάση που είχε κρατήσει τη βδομάδα πριν φτάσουμε στις κάλπες του δεύτερου γύρου, ενώ δείχνει να επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει πως θα παραμείνει στο κόμμα και θα βοηθήσει “από οποιοδήποτε μετερίζι” ώστε να “μεγαλώσει η παράταξη και να επαναπατρίσει ψηφοφόρους”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη δική του μεριά επέλεξε να κρατήσει χαμηλότερους τόνους, ενώ επανέλαβε σε κάθε ευκαιρία πως επιλέγει την αυτόνομη πορεία για τη παράταξη, ενώ είναι ανοιχτός στην επαναφορά των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε και ήδη έχει γίνει στη Χαριλάου Τρικούπη στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα