Εκλογές μετά το Σεπτέμβριο

25-8-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος (φωτογραφία) ενημερώνει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο "Αναδιοργάνωση της ΕΡΤ ΑΕ".(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
25-8-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος (φωτογραφία) ενημερώνει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο "Αναδιοργάνωση της ΕΡΤ ΑΕ".(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τη απαραίτητη συμφωνία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προκειμένου να προχωρήσει το Μνημόνιο, διαμηνύει σε συνέντευξή του ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. "Ο Παπαδήμος πρέπει να συνεχίσει το έργο του", προσθέτει, ενώ περιγράφει την πολιτική ως "το πιο κλειστό επάγγελμα"

Την άποψη ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου "πρέπει να συνεχίσει το έργο της τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο" εκφράζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, σημειώνοντας ότι "μεγάλη σημασία έχει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να συμφωνήσουν σε ένα μίνιμουμ ενεργειών και δράσεων και για μετά τις εκλογές".

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι "χρειάζεται μια γενικότερη ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού", υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως "η πολιτική στην Ελλάδα για πολλά χρόνια είναι το πιο κλειστό από τα κλειστά επαγγέλματα" και "είναι καιρός να ανοίξει κι αυτό".

Αναφέρει, επίσης, ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να υπερβεί την ιδεολογία του κρατισμού, τον εναγκαλισμό του με τα συντεχνιακά συμφέροντα, να δημιουργήσει περιβάλλοντα ευνοϊκά για την επιχειρηματικότητα".

"Το ΠΑΣΟΚ για πολλούς καταγράφηκε ως κόμμα που εκπροσωπεί τον δημόσιο τομέα, με τα θετικά και τα αρνητικά του. Η υπέρβαση αυτών των αδυναμιών πρέπει σήμερα να αποτελεί το κύριο μέλημά μας και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η πολιτική και ιδεολογική μας συζήτηση".

Όσον αφορά στη συζήτηση για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μόσιαλος δηλώνει ότι |καλό είναι να περιμένουμε να εκφραστεί" ο Γ.Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι οι όποιες αλλαγές "πρέπει να είναι τέτοιες που να συμβάλλουν στη μεταρρύθμιση του κοινωνικού και παραγωγικού μας μοντέλου".

SHARE:

24Media Network