Συνεχείς συσκέψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τα επόμενα βήματα

Συνεχείς συσκέψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τα επόμενα βήματα
Συνεδρίαση της Βουλής με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Βουλής την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Συνάντηση Τσίπρα, Δραγασάκη, Βαρουφάκη, Βούτση στη Βουλή, μετά τη χθεσινή διακοπή των διαπραγματεύσεων. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Συνεδρίαση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης το μεσημέρι

Μπαράζ συναντήσεων για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αυτή την ώρα, στο Μαξίμου, είναι οι Βαρουφάκης, Σταθάκης, Τσακαλώτος και Πανούσης.

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στη Βουλή με τη συμμετοχή, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Βούτση.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, αλλά και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, την ώρα που ο χρόνος τελειώνει και οι πιέσεις από τους δανειστές είναι ασφυκτικές.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον συντονιστή της διαπραγμάτευσης αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα