Εκτός Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης

Εκτός Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης
Εκτός Ενωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης

Σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7, ο κύριος Κατσιαντώνης διέψευσε ότι έχει ήδη συμφωνήσει να μετακινηθεί στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας και ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο πολιτικό διαζύγιο

Την ανεξαρτοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης, Γιώργος Κατσιαντώνης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στις επιστολές του (μία προς το  Βουτση και μια προς τον Γ. Λεβέντη) “αποχωρεί λόγω πολιτικών διαφωνιών”.

 

Στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ανέφερε ότι το Σκοπιανό και το Σύμφωνο Συμβίωσης ήταν δυο από τους βασικούς λόγους της διαφωνίας του προσθέτοντας ότι “ο συγκεντρωτισμός δεν κάνει καλό σε ένα κόμμα”.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι τον έχουν πλησιάσει από όλα τα κόμματα αλλά δεν είναι έτοιμος να απαντήσει με ευκολία που θα στραφεί.

Για την παράδοση ή μή της έδρας συμπλήρωσε ότι η Ένωση Κεντρώων μπήκε στη Βουλή με τις κοινές μάχες όλων.

Η απάντηση της Ένωσης Κεντρώων:  “Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη”

Μέσω twitter απάντησε η Ένωση Κεντρώων στην ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, Γιώργου Κατσιαντώνη, προβάλλοντας παλαιότερη δήλωση του βουλευτή που έλεγε «…είμαι ΕΔΩ, παραμένω ΕΔΩ».

Σχολιάζοντας την παραπάνω δήλωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή η Ένωση Κεντρώων σημειώνει: «Πού είναι το ΕΔΩ; Πού παραμένει; Ποιος του έδωσε δύναμη; Με ποια συναίνεση; Άλλα λέγατε κ. Κατσιαντώνη…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα