Έμπορος σε Βαρουφάκη on camera: Μας γονατίσατε

Έμπορος σε Βαρουφάκη on camera: Μας γονατίσατε

Την αντίδραση ενός εμπόρου συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης. Δείτε το περιστατικό (Vid)

Τετ α τετ με έναν αγανακτισμένο και απογοητευμένο καταστηματάρχη βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε στοά στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό όταν τον πλησίασαν καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά τους στο σημείο.

"Μας γονατίσατε" είπε ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης στον Γιάννη Βαρουφάκη και στη συνέχεια τον ρώτησε: "Έξι μήνες τώρα, πες μου αν μπορούμε εμείς να δουλέψουμε σαν έμποροι", ενώ τον κάλεσε να έρθει στη θέση του.

"Όχι, δεν μπορείτε να δουλέψετε", απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να συνεχίσει: "Αλλά πείτε μας, ποιος μας έκλεισε τις τράπεζες;".

Τέλος, όπως κατέγραψε η κάμερα, ο αγανακτισμένος πολίτης δήλωσε ότι το μόνο που απομένει με αυτά τα δεδομένα είναι να κλείσει την επιχείρηση του.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έχει μεταδοθεί μέσα σε λίγη ώρα και από διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όπως το Associated Press.

Το περιστατικό:

Και από το ρεπορτάζ του Γαλλικού 6Medias:

 

SHARE: