Ενημέρωση της Βουλής για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό ζητάει η αντιπολίτευση

Ενημέρωση της Βουλής για τις καθυστερήσεις στο Ελληνικό ζητάει η αντιπολίτευση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ.ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI Eurokinissi

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων μιλούν για "μηδενική πρόοδο" της επένδυσης και καταλογίζουν "αναβλητικότητα" στην κυβέρνηση

Να κληθούν άμεσα στη Βουλή οι αρμόδιοι υπουργοί προκειμένου να ενημερώσουν για την πρόοδο της επένδυσης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ζητούν τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης, καταγγέλλοντας ότι μια επένδυση τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να περιμένει “τις ιδεοληψίες και την αναβλητικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων απέστειλαν κοινή επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τους προέδρους των κοινοβουλευτικών επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων, με αίτημα την κλήση των αρμόδιων υπουργών για την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Ζητούν, μάλιστα, από τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερώσουν «ξεκάθαρα και αναλυτικά» σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών και την άρση των εμποδίων στην υλοποίηση της επένδυσης.

Οι βουλευτές των τεσσάρων κομμάτων καταγγέλλουν ταυτόχρονα τους αρμόδιους υπουργούς ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόοδος για την υλοποίηση της επένδυσης, παρά μόνο καθημερινά νέα εμπόδια. «Μία επένδυση 8 δισ. ευρώ και 75.000 νέων θέσεων εργασίας δεν μπορεί να περιμένει τις ιδεοληψίες και την αναβλητικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα