“Ενότητα στα εθνικά θέματα και στα θέματα προοπτικής της χώρας”

“Ενότητα στα εθνικά θέματα και στα θέματα προοπτικής της χώρας”
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ηχηρή παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου την προσεχή Τρίτη, κατά τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγών των πολιτικών κομμάτων και πλήθους αντιστασιακών.

Ηχηρή παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου αναμένεται με την ομιλία του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την προσεχή Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Τα κόμματα μπορεί και πρέπει να έχουν τις διαφορές τους σε πάρα πολλά θέματα. Στα θέματα προοπτικής του τόπου και στα εθνικά θέματα, πρέπει να υπάρξει ενιαίο μέτωπο» πρόκειται να τονίσει σύμφωνα με τις πληροφορίες του news24/7 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η προτροπή του Προκόπη Παυλόπουλου απευθύνεται πρωτίστως προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς το Προεδρικό Μέγαρο φέρεται να πιστεύει πως ιδίως τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να παραμείνουν εκτός της στενής κομματικής αντιπαράθεσης της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει, πάντως, αυστηρά μηνύματα και στις γειτονικές μας χώρες, κυρίως την Άγκυρα, με αφορμή και τη συνεχιζόμενη κράτηση των δυο ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ θα αναφερθεί και στη διεθνή κατάσταση, ιδίως στις εξελίξεις στην Ευρώπη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα