Στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού ο Ν. Παναγιωτόπουλος

Στον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού ο Ν. Παναγιωτόπουλος
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Παρών στην εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού ήταν ο Υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στον εορτασμό του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Οπως ανακοινώθηκε, ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ. Τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευσαν ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

Στην τελετή τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή συνωστισμού και τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού.

«Εορτάζει το Πολεμικό μας Ναυτικό και ο Προστάτης του ‘Αγιος Νικόλαος. Εορτάζουν οι υπερασπιστές της εθνικής μας ταυτότητας και κληρονομιάς! Χρόνια πολλά!» ανέφερε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα