Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου για τον κορονοϊό

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου για τον κορονοϊό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε συνάντησή τους τον Αύγουστο του 2019 Eurokinissi

Τη συμβολή της Εκκλησίας στην ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό ζήτησε ο πρωθυπουργός, με τον Αρχιεπίσκοπο να ανταποκρίνεται θετικά.

Την αρωγή της Εκκλησίας στην ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο Μακαριώτατος, από την πλευρά του, επισήμανε στον πρωθυπουργό ότι, όπως πάντοτε, η Εκκλησία της Ελλάδος στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Πολιτείας και θα τη συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις και τα μέσα σε κάθε ζήτημα που αφορά στον ελληνικό λαό. Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου, εκδόθηκε και εγκύκλιος με σχετικές οδηγίες που απεστάλη σε όλες τις Μητροπόλεις.

Τέλος, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι όλοι μας δεν πρέπει να λησμονούμε ότι κάθε δυσκολία, ακόμα και η νόσος, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία συνοχής και να φέρει στην επιφάνεια τη θετική πλευρά των ανθρώπινων σχέσεων, η οποία δύναται να εκφραστεί με γενναιότητα, ηρεμία και αλληλεγγύη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version