Επιμένουν οι Τούρκοι: Πήγαν και ύψωσαν τη σημαία και εμείς την κατεβάσαμε

Επιμένουν οι Τούρκοι: Πήγαν και ύψωσαν τη σημαία και εμείς την κατεβάσαμε
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης

"Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, επιμένοντας ότι οι Τούρκοι κατέβασαν την ελληνική σημαία από τη νήσο Ανθρωποφάγος

“Πήγαν και ύψωσαν τη σημαία και εμείς την κατεβάσαμε” δήλωσε ο Μπεκίρ Μποζντάγ μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου που ενέκρινε την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία.

Αφού επανέλαβε ότι οι Τούρκοι κομάντο κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον Ανθρωποφάγο, δεν παρέλειψε να επιδοθεί σε ευχολόγια για τις σχέσεις καλής γειτονίας ανάμεσα στους δύο χώρες, τις οποίες η τουρκική πλευρά “εύχεται να συνεχιστούν”, για να καταλήξει ότι “Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο”.

Παράλληλα, εξαπέλυσε τα βέλη του και κατά “κάποιων υπουργών” στην Αθήνα, τους οποίους κατηγόρησε για “προκλητικές δηλώσεις”, “με το βλέμμα στην εσωτερική πολιτική σκηνή”, όπως ανέφερε.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, επιτέθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Χρησιμοποιώντας τη φράση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Καστελόριζο” Η επιθετικότητα και η προκλητικότητα δεν αποτελούν ένδειξη ισχύος’’, ο Τσελίκ έγραψε στο Twitter ότι “¨Ο υπουργός Αμυνας πρέπει να ακούσει αυτή τη φράση, να την απομνημονεύσει και να την επαναλαμβάνει κάθε ημέρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα