Επίθεση στο Μητσοτάκη για ταύτιση με τον Τούσκ εξαπολύει η κυβέρνηση

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Για φτηνή μικροπολιτική στο προσφυγικό κατηγορεί τη ΝΔ το Μαξίμουμ, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιχείρησε να εκμεταλλευθεί κομματικά την ανάρτηση του προεδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Η «εθνική γραμμή» του κ. Μητσοτάκη για το προσφυγικό, έχει ήδη εκφυλιστεί σε φτηνή μικροπολιτική, υποστηρίζει το Μαξίμου εξαπολύοντς επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα που ανέκυψε με τις αναρτήσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

"Ο κ. Μητσοτάκης έχει προφανώς μετανιώσει για την συναινετική του στάση στην σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών. Πρώτα, στην διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου, έσπευσε να καταγγείλει ένα προσχέδιο. Έπειτα, ο εκπρόσωπος του κόμματός του επιχείρησε να υπονομεύσει από τα κοινωνικά μέσα την εθνική προσπάθεια διαπραγμάτευσης. Τώρα, μετά από τρείς ημέρες σιωπής από το πέρας της Συνόδου, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μικροπολιτικούς λόγους την ανάρτηση του Ντόναλντ Τουσκ, χωρίς καν να έχει ζητήσει, ως όφειλε, οποιαδήποτε ενημέρωση από την κυβέρνηση", υποστηρίζει σχετική ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, καταλήγοντας:

"Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής προσπάθειας για μια αποτελεσματική και ανθρωπιστική πολιτική διαχείρισης του προσφυγικού, η «εθνική γραμμή» του κ. Μητσοτάκη έχει εκφυλιστεί ήδη σε φτηνή μικροπολιτική, προφανώς υπό την ομηρεία των ακροδεξιών του κόμματός του."    

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για Τουσκ. Δεν τον εμπιστευόμαστε

Τσίπρας – Μέρκελ εναντίον Τουσκ

SHARE:

24Media Network