Ο Βούτσης εξαφάνισε τη Ζωή από την ιστοσελίδα της Βουλής. ‘Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή’ απαντά η Κωνσταντοπούλου

Ο Βούτσης εξαφάνισε τη Ζωή από την ιστοσελίδα της Βουλής. ‘Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή’ απαντά η Κωνσταντοπούλου
Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Γεώργιο Σούρλα, σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Ο διάδοχός της Νίκος Βούτσης αφαίρεσε ήδη όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία και τους συνδέσμους που παρουσίαζαν τις πρωτοβουλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Τι απάντησε η τέως Πρόεδρος της Βουλής (Pics)

Κάθε ηλεκτρονικό ίχνος της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και των πρωτοβουλιών της Ζωής Κωνσταντοπούλου διέγραψε ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από την επίσημη ιστοσελίδα του κοινοβουλίου πριν περάσουν καν δέκα ημέρες από την αποχώρηση της πρώην προέδρου.

Η κεντρική σελίδα όπως είναι σήμερα χωρίς τα μπάνερ για την επιτροπή αλήθειας χρέους

Από την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου της Βουλής ( www.hellenicparliament.gr) έχουν διαγραφεί όλοι οι σύνδεσμοι και τα banners που παρέπεμπαν στις πρωτοβουλίες της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα αφαιρέθηκε ό,τι σχετιζόταν με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens αλλά και την πρωτοβουλία πολιτών για τη στήριξη της επιτροπής ελέγχου του Δημόσιου Χρέους. Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω αναρτήσεις ήταν μόνιμες και παρέπεμπαν σε άλλες σελίδες με αναλυτικές πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες της τότε Προέδρου της Βουλής.

Η σελίδα της βουλής όπως ήταν πριν από δέκα μέρες, την ημέρα που ανέλαβε ο Νίκος Βούτσης

Προ ολίγων εικοσιτετραώρων ο κ. Βούτσης είχε προαναγγείλει, μάλιστα, ότι η Βουλή θα πάρει αποστάσεις από το έργο της κυρίας Κωνσταντοπούλου. «Θα λειτουργήσουμε όπως η πρό-προηγούμενη Βουλή» είχε τονίσει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αφήνοντας να εννοηθεί ότι για εκείνον η θητεία της προκατόχου αντιμετωπίζεται ως μη γενόμενη.

Για “διαπιστευτήρια στη διαπλοκή και ηλεκτρονικό θάψιμο” έκανε λόγο μέσω Twitter η τέως Πρόεδρος της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στον διάδοχό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα