Έξι μηνύματα Μητσοτάκη

Έξι μηνύματα Μητσοτάκη
European People's Party (EPP) congress before Brexit EU Summit, in Brussels, on June 28, 2016 / .. 28 , 2016. SOOC

Πώς θα κλιμακώσει ο πρόεδρος της ΝΔ την αντιπολιτευτική του στρατηγική την εβδομάδα που απομένει μέχρι τη ΔΕΘ. Τι θα πει, για τί θα δεσμευθεί

Σε κλιμάκωση της αντιπολιτευτικής στρατηγικής με ορίζοντα τη ΔΕΘ θα προχωρήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στις δημόσιες εμφανίσεις του από σήμερα μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα το μεσημέρι θα μιλήσει σε ενημέρωση του “Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής”, το βράδυ θα δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και θα συνεχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις με κύριο σταθμό την ομιλία του στη ΔΕΘ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Τα βασική μηνύματα που θα επιχειρήσει να περάσει:

-Θα πείσουμε τους πολίτες με αλήθειες και όχι ψέματα, με τον δύσκολο και όχι τον εύκολο τρόπο. Θα είναι μια φράση που θα επαναλάβει πολλές φορές.

-Θα υπάρξει μια σαφής δέσμευση για τέλος της υπερφορολόγησης, θα είναι πολύ συγκεκριμένος για το φορολογικό σύστημα που θέλει να εφαρμόσει. Το νέο φορολογικό θα είναι και το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει ως κυβέρνηση.

-Θα είναι σαφής για τη μείωση των δαπανών, δηλαδή θα αναφέρει συγκεκριμένα παραδείγματα από πού μπορούν να κοπούν έξοδα.

-“Μέτρο της επιτυχίας της ΝΔ θα είναι οι δουλειές”, θα τονίσει ο κ. Μητσοτάκης, “δουλειές για τους πολλούς, όχι για τους κομματικούς κολλητούς”.

-Στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει για το δικό του όραμα και θα κάνει περιορισμένες έως καθόλου αναφορές στον κ. Τσίπρα. Μέχρι τότε όμως θα κλιμακωθεί η εκστρατεία αποδόμησης της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού από όλη τη ΝΔ.

-Με ομαδικό και ενωτικό λόγο θα απευθυνθεί σύμφωνα με πληροφορίες σε όλους τους Έλληνες, κυρίως στους απογοητευμένους από το πολιτικό σύστημα, με στόχο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα