Εξώδικο Φλαμπουράρη για δημοσίευμα σχετικά με την υπόθεση Follie Follie

Εξώδικο Φλαμπουράρη για δημοσίευμα σχετικά με την υπόθεση Follie Follie
Ο βουλευτής Αλέκος Φλαμπουράρης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί ιστοσελίδα να δηλώσει, μεταξύ άλλων, προς πάσα κατεύθυνση ότι "ουδέν στοιχείο διαθέτει που να συνδέει αποδεδειγμένα τον Αλ. Φλαμπουράρη με τον όμιλο  Folli Follie".

Με εξώδικο απάντησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέκος Φλαμπουράρης σε “συκοφαντικά”, όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του στην υπόθεση της Folli Follie.

Το πρώτο εξώδικο του πρώην υπουργού Επικρατείας, απευθύνεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε οικονομική ιστοσελίδα στον διευθυντή, την αρχισυντάκτη αλλά και τη συντάκτρια του επίμαχου άρθρου, καθώς όπως αναφέρεται “επιδίδονται συστηματικά και εντατικά από χθες στην κατασυκοφάντησή μου, ότι δήθεν λειτούργησα ως ισχυρός σύμμαχος του ομίλου Folli Follie”.

Η ιστοσελίδα, βάσει της δήλωσης του πρώην υπουργού καλείται να δηλώσει και να διευκρινίσει προς πάσα κατεύθυνση “ότι ουδέν στοιχείο διαθέτει που να συνδέει αποδεδειγμένα τον Αλ. Φλαμπουράρη με τον όμιλο Folli Follie, τα πρόσωπα ή τις υποθέσεις αυτού και να ανακαλέσει οιαδήποτε αναφορά που επιτρέπει ή αφήνει “σκιές” τέτοιας συσχέτισης”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα