"Ευχαριστώ" Βούτση σε ΓΑΠ για τα γραφεία στη Βουλή και αιχμές κατά Σημίτη

"Ευχαριστώ" Βούτση σε ΓΑΠ για τα γραφεία στη Βουλή και αιχμές κατά Σημίτη

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλεί εμμέσως τον κ. Σημίτη να ακολουθήσει το παράδειγμα του κ. Παπανδρέου και να μετακινηθεί σε μικρότερο χώρο

Ευχαριστήρια επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την απόφασή του να μετακινηθεί σε μικρότερο γραφείο στο κοινοβούλιο απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προτρέποντας ουσιαστικά και τους υπόλοιπους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην αρχηγούς κομμάτων να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σας στο αίτημα να δεχθείτε ένα γραφείο λιγότερων τετραγωνικών μέτρων στο κτίριο της Βουλής, για την επιτέλεση του έργου σας» ανέφερε ο κ. Βούτσης στην επιστολή του προς τον πρώην πρωθυπουργό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου δέχτηκε αδιαμαρτύρητα να μετακινηθεί από το γραφείο όπου είχε στο παρελθόν το αρχηγείο του ο παππούς του Γεώργιος Παπανδρέου και να εγκατασταθεί σε πολύ μικρότερο χώρο. Στο γραφείο αυτό εγκαταστάθηκε προ ημερών ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ως νυν βουλευτής έχει προτεραιότητα έναντι των "πρώην".

Ο κ. Βούτσης στην επιστολή του προς τον κ. Παπανδρέου επισημαίνει το έντονο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Βουλή με την είσοδο μιας ακόμη κοινοβουλευτικής ομάδας ήτοι της Ένωσης Κεντρώων. Καλεί μάλιστα και όλους τους πρώην να λειτουργήσουν με ανάλογο πνεύμα στο πλαίσιο μιας αναφοράς που θεωρείται ότι στοχεύει στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βούτσης έχει ζητήσει από τον κ. Σημίτη να μετακινηθεί είτε σε μικρότερο γραφείο εντός του Μεγάρου της Βουλής είτε σε άλλο γραφείο ίσης έκτασης σε άλλο κτίριο αλλά εκείνος δεν έχει δεχθεί.

«Η μόνη λύση στο πρόβλημα είναι να συμβάλλουμε όλοι, ιδίως, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής και οι πρώην πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων ώστε όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της παρούσας συνόδου να μπορούν να ασκούν απερίσπαστα το κοινοβουλευτικό τους έργο» αναφέρει ο κ. Βούτσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παπανδρέου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Βούτσης έδωσε στον Σαμαρά το γραφείο του 'Γέρου της Δημοκρατίας' που ζητούσε ο Λεβέντης

SHARE:

24Media Network