Γ. Φλωρίδης: 'Η ΔΗΣΥ αποτελείται από φθαρμένους αρχηγούς και αρχηγίσκους'

Γ. Φλωρίδης: 'Η ΔΗΣΥ αποτελείται από φθαρμένους αρχηγούς και αρχηγίσκους'

Ο επικεφαλής της «Ώρας Αποφάσεων» υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στη ΔΗ.ΣΥ. γιατί δεν πείθει, ενώ δεν συμβολίζεται το καινούριο στην ηγεσία της

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποτελείται από φθαρμένους αρχηγούς και αρχηγίσκους που αθροίζουν δυνάμεις αφού προηγουμένως έχουν μοιράσει βουλευτικές έδρες» δήλωσε στην εκπομπή " Αντίμετρα" με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7  ο ιδρυτής της «Ώρας Αποφάσεων» Γιώργος Φλωρίδης.

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στη ΔΗ.ΣΥ. γιατί δεν πείθει, ενώ δεν συμβολίζεται το καινούριο στην ηγεσία της.

«Ο κόσμος δεν στρέφεται εκεί γιατί καταλαβαίνει πως πρόκειται για πολιτικά παιχνίδια διανομής βουλευτικών εδρών» συμπλήρωσε.

Σημείωσε ότι πρέπει να υπάρχει κάτι πραγματικά νέο, που θα καταθέσει μια πρόταση που να ανταποκρίνεται στα ελληνικά χαρακτηριστικά και θα έχει την ιδιοκτησία.

Είπε ότι εάν δεν υπάρξει κάτι πραγματικά νέο, θα κυριαρχεί ο Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η λύση θα έρθει από κάτι υπερβατικό και όχι με την παραδοσιακή αντιπαράθεση.

Ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ένας φορέας που θα είναι πραγματικά νέος, που θα δημιουργηθεί από το μηδέν και θα παντρεύει το υγιές παλιό με το καινούριο. Επισήμανε μάλιστα πως θα μπορούσαν να βρεθούν για το σκοπό αυτό επιστήμονες που έχουν αναζητήσει την τύχη τους στοπ εξωτερικό.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Ραγκούση, είπε ότι η «Ώρα Αποφάσεων» δεν κλήθηκε στο συνέδριο και παράλληλα αντιμετωπίστηκε με ύβρεις, σαν να μην είναι ένας φορέας, αλλά μια ομάδα ατόμων. «Μετά από αυτό» -σημείωσε- «αποφασίσαμε να μην πάμε, αλλά ο Γιάννης Ραγκούσης διαχώρισε τη θέση του». Δεν το διαγράψαμε, δεν υπάρθει θέμα πειθρχικών μέτρων, ήθελε να πάει στη Συμπαράταξη».

Ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι η «Ώρα Αποφάσεων» συνεχίζει την πορεία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι ομιλίες στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Γεννηματά: Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε!

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: Οι ομιλίες

SHARE:

24Media Network