Γ. Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρει το πάνω χέρι, δεν έχω τίποτα με τον Βενιζέλο

Γ. Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρει το πάνω χέρι, δεν έχω τίποτα με τον Βενιζέλο
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΔΗΣΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

"Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πρόεδρο, με ενδιαφέρει η παράταξη να πάει μπροστά" σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πρόεδρο την Φώφη Γεννηματά αυτό δεν το αμφισβητώ» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Έμενα δεν είναι στόχος μου η ηγεσία, ποτέ δεν ήταν, εγώ έχω και την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αν γίνει κόμμα η Δημοκρατική Συμπαράταξη τότε θα υπάρξουν εσωτερικές διαδικασίες», πρόσθεσε. «Δεν με ενδιαφέρει εμένα το πάνω χέρι. Με ενδιαφέρει η παράταξη να πάει μπροστά» σημείωσε ο κ Παπανδρέου.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τόνισε: “Δεν πρέπει να προσωποποιούμε τις διαφορές. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο. Είχαμε διαφορές σε θέματα χειρισμών στο παρελθόν. Θέλω να κοιτάμε μπροστά. Η αντιπαράθεση δεν λύνει προβλήματα” σημείωσε.

Για το Κυπριακό είπε ότι μια επίλυσή του θα είναι ένα μήνυμα για όλη την περιοχή προσθέτοντας ότι έχει ακούσει και ο ίδιος από υψηλά ιστάμενους στην Τουρκία τις φήμες που θέλουν τον Ερντογάν να είναι πιο διαλλακτικός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα