Γάκης: Να πάρει θέση η ΝΔ για τους τραμπούκους στο εντευκτήριο της Βουλής

Γάκης: Να πάρει θέση η ΝΔ για τους τραμπούκους στο εντευκτήριο της Βουλής
Η Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ζητήματα επάρκειας ισχύος των νησιών κατά τη θερινή περίοδο και θέματα στρατηγικής της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.) στη νησιωτική χώρα. Τα μέλη της Υποεπιτροπής έχουν κληθεί να ενημερώσουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.), κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης και αρμόδια στελέχη της. Στη συνεδρίαση θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Μιχαήλ Βερροιόπουλος. Eurokinissi

Για παρακρατικούς του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προπηλάκισαν την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής

Παρακρατικοί του Αντώνη Σαμαρά που νομίζουν ότι το κράτος είναι ιδιοκτησία τους και πολώνουν και διχάζουν τον λαό είναι τα άτομα που προπηλάκισαν εμένα και την Άννα Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής.  Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε χθες το βράδυ στο κυλικείο της Βουλής.

Ο κ. Γάκης είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα πήραν άδεια εισόδου από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά και στο χώρο της Βουλής τα έβαλε ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Σημείωσε ότι όταν παρενέβη στην επίθεση που δεχόταν η κυρία Βαγενά, τον έβρισαν και του είπαν “θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε” και συνέχισαν μέχρι που επενέβη η φρουρά της Βουλής και τους απομάκρυνε αφού πήρε τα στοιχεία τους. Μάλιστα ο Γάκης ζήτησε τα στοιχεία των συγκεκριμένων ατόμων από τη φρουρά της Βουλής.

Ακούστε τις δηλώσεις του βουλευτή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα