Γεννιά: Η μείωση των συντάξεων θα επανεξετασθεί με την κατάθεση του προϋπολογισμού

Γεννιά: Η μείωση των συντάξεων θα επανεξετασθεί με την κατάθεση του προϋπολογισμού
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά Eurokinissi

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σοβαρευτεί ως προς την κριτική που ασκεί για τις συντάξεις. "Όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει ήδη 11 μειώσεις" τόνισε.

«Για το θέμα της περικοπής των συντάξεων έχει ήδη απαντήσει ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος» δήλωσε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά.

Διευκρίνισε ότι τα πλεονάσματα ήταν αυτά που υποχρέωσαν να παρθεί αυτό το μέτρο εξαρχής και δήλωσε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί με την κατάθεση του προϋπολογισμού.

Πρόσθεσε ότι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει ήδη 11 μειώσεις στις συντάξεις. Κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σοβαρευτεί ως προς την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τις συντάξεις.

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού είπε ότι πρόκειται για αποκλειστική απόφαση του πρωθυπουργού. Επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς το ρεπορτάζ του News 24/7 για μετακίνηση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου μόνο αν το επιθυμεί ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα