Γεννηματά: “Καθυστέρηση στις προτάσεις μας, μπαλώματα στην υγεία και στην οικονομία”

Γεννηματά: “Καθυστέρηση στις προτάσεις μας, μπαλώματα στην υγεία και στην οικονομία”
Η Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστερημένη υλοποίηση των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την απόφαση να γίνουν αορίστου χρόνοι γιατροί και νοσηλευτές που προσλήφθηκαν στις ΜΕΘ.

Υλοποιούν πράγματα με καθυστέρηση. Υλοποιούν και κάποιες από τις προτάσεις μας με καθυστέρηση. Αλλά δυστυχώς όταν υλοποιείς κομμάτια και μάλιστα με καθυστέρηση κάνεις μισές δουλειές και δεν έχεις αποτέλεσμα, κάνεις μπαλώματα και στην υγεία και στην οικονομία”, σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT της Θεσσαλίας, με αφορμή την απόφαση του πρωθυπουργού να γίνουν αορίστου χρόνου οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έχουν προσληφθεί στις ΜΕΘ.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει δύο πολύ σημαντικές τροπολογίες. Η μία αφορά τους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που πρέπει επιτέλους να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά και θα πρέπει να πάρουν και το δώρο των Χριστουγέννων.

Η δεύτερη αφορά στην αναστολή της εφαρμογής του πτωχευτικού κώδικα γιατί έτσι όπως είναι, σε αυτή τη συγκυρία, θα οδηγήσει σε λουκέτα στην αγορά και σε εκτίναξη της ανεργίας. “Χρειάζεται αναστολή των πλειστηριασμών της α’ κατοικίας. Η Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Μιλώ για τουλάχιστον εξάμηνη αναστολή για να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην χώρα”, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

“Δεν αρκεί μόνο κανείς να αντιγράφει τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Εδώ χρειάζεται η πολιτική βούληση, κατά κύριο λόγο από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε να ψηφιστούν αυτές οι ρυθμίσεις και να υπάρξει πραγματική ανακούφιση και στήριξη των ανθρώπων που πλήττονται και δεν ευθύνονται”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version