Γεννηματά: Με τις απόψεις Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος

Γεννηματά: Με τις απόψεις Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ--EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να απαντήσει αρνητικά σε σενάρια σύμπλευσης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ μετά την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προτού καν αυτά τεθούν

Τα σενάρια σύμπλευσης Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ ή απορρόφησης ψηφοφόρων και στελεχών του δεύτερου από την πρώτη μετά την εκλογή στη γαλάζια ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε προεκλογικά σημαντική στήριξη από πρόσωπα προερχόμενα από το εκσυχρονιστικό κέντρο όπως ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Γιώργος Καμίνης, έσπευσε να διαψεύσει προτού καν καλά καλά τεθούν η Φώφη Γεννηματά.

“Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος”, δήλωσε η κ.Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στο εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, στο πλαίσιο περιοδείας στη δεύτερη περιφέρεια Πειραιά.

“Οι νεοφιλελεύθερες εξάλλου αντιλήψεις εφαρμόζονται καθημερινά και από αυτή την κυβέρνηση με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό”, πρόσθεσε η κ.Γεννηματά, καταλήγοντας: “Εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες.”

Η κ.Γεννηματά ευχήθηκε και δημόσια συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Ν.Δ. “Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας. Είναι μια πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος”, είπε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την επέκταση του μετρό προς τον Πειραιά είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. “Το μετρό είναι ένα έργο που το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ. Και η επέκταση αυτή είναι μια ανάσα ζωής σε περιοχές που έχουν πραγματικά ανάγκη στον Πειραιά, στην Αγία Βαρβάρα, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια”, σημείωσε, προσθέτοντας:

“Το έργο καθυστέρησε τους προηγούμενους μήνες, σταμάτησε, αντιμετώπισε προβλήματα με τα capitalcontrols, αλλά θα πρέπει τώρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, τις εργασίες για να προλάβουμε τους χρόνους, γιατί το έργο αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για ανθρώπους, για οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση τα τελευταία χρόνια.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα