Γεννηματά σε Τσίπρα: Κοιτάξτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη

default image

Στην κατηγορία του πρωθυπουργού περί φυγομαχίας απάντησε σε έντονο ύφος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τον προκάλεσε για εξεταστική από την είσοδο στην ΟΝΕ μέχρι σήμερα και έκανε λόγο για κακοστημένη παράσταση και νέο κύκλο λασπολογίας

Δεν άφησε αναπάντητη την κατηγορία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι απουσίασε από τη Βουλή επειδή φυγομαχεί, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά προκάλεσε τον κ.Τσίπρα για εξεταστική από την είσοδο στην ΟΝΕ μέχρι σήμερα (“Το αντέχετε;”, ρώτησε χαρακτηριστικά, καθώς εξάλλου η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί το Μαξίμου για κάλυψη των κυβερνήσεων Καραμανλή) και έκανε λόγο για κακοστημένη παράσταση και νέο κύκλο λασπολογίας.

Ειδικότερα σε δήλωση της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

“Κύριε Τσίπρα κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη. Φυγόμαχος είναι αυτός που αρνείται τις εξεταστικές. Εμείς τις ψηφίσαμε όλες. Λέμε όλα στο φως, παντού και πάντα, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς συμβιβασμούς.

Από την είσοδο στην ΟΝΕ μέχρι σήμερα. Μπορείτε; Το αντέχετε;

Αν ναι, τολμήστε κύριε Τσίπρα και αφήστε το θέατρο.  Σε μια νέα  κακοστημένη πολιτική σας παράσταση, δεν συμμετέχω.

Ηττημένοι και αποτυχημένοι σε κάθε επίπεδο, επιλέγετε και πάλι τον δρόμο του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Επιδιώκετε ένα νέο κύκλο λασπολογίας και αυθαίρετης συνωμοσιολογίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα