Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να μην συζητήσουμε την ουσία των πολιτικών τους που μοιάζουν τόσο πολύ

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να μην συζητήσουμε την ουσία των πολιτικών τους που μοιάζουν τόσο πολύ
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «όλο και περισσότεροι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην λάσπη και την κοκορομαχία» των δύο κομμάτων ζητώντας «μήνυμα αλλαγής τώρα» με ψήφο στο ΚΙΝΑΛ, καθώς «οι Έλληνες ξέρουν πότε έζησαν καλύτερα»

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν μεγάλη προσπάθεια να θολώσουν τα νερά για να μην συζητήσει κανείς για την ουσία των πολιτικών τους που μοιάζουν τόσο πολύ» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Βουλή για το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις, την 13 σύνταξη και την μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα, εστίαση κι ενέργεια. Η Φ. Γεννηματά παρατήρησε ότι «όλο και περισσότεροι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στην λάσπη και την κοκορομαχία» και ζήτησε «μήνυμα αλλαγής τώρα» με ψήφο στο ΚΙΝΑΛ, καθώς «οι Έλληνες ξέρουν πότε έζησαν καλύτερα».

Η Φ. Γεννηματά κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι βλέποντας τα ποσοστά του να πέφτουν προχωρά «σε προεκλογικές παροχές χωρίς διάρκεια και πραγματικό αντίκρισμα» και σχολίασε ότι «οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο, ξέρουν ότι με τα δικά σας μέτρα τους πήρατε την 12 σύνταξη». Η Φ. Γεννηματά θύμισε ακόμα ότι η κυβέρνηση παρέλαβε τον ΦΠΑ στο 13% και τον πήγε στο 24% ζητώντας τώρα πανηγυρισμούς γιατί τον επιστρέφει στο 13%.

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει το έδαφος για τις πολιτικές που προετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης»

Η Φ. Γεννηματά επέκρινε τις ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις σημειώνοντας ότι έρχονται με σημαντική καθυστέρηση, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν 120 δόσεις, αλλά αρκετά λιγότερες. Η Φ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι με τους περιορισμούς που μπαίνουν για τις 120 δόσεις «αφήνετε απέξω τους πιο αδύναμους». Η Φ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, παρά τις διακηρύξεις της, η πολιτική της δεν είναι προς όφελος των πολλών και «στρώνει το έδαφος για τις πολιτικές που προετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης».

«Το χάσμα ανάμεσα στις δύο όχθες του Κηφισού γεφυρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν δικαιούται να μας γυρίσει πίσω»

Η Φ. Γεννηματά επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε για την Δημόσια Υγεία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάτω τα χέρια από το Εθνικό Σύστημα Υγείας». Η Φ. Γεννηματά σχολίασε ότι η στήριξη του Κ. Μητσοτάκη ότι με την στήριξή του στον Μάνφρεντ Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν ουσιαστικά προσφέρει «στήριξη στις πολιτικές της ακραίας λιτότητας».

Η Φ. Γεννηματά σχολίασε αρνητικά και τις αναφορές του Κ. Μητσοτάκη για τα παιδιά από το Περιστέρι τονίζοντας ότι «το χάσμα ανάμεσα στις δύο όχθες του Κηφισού γεφυρώθηκε επί ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν δικαιούται να μας γυρίσει πίσω».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα