Γεωργιάδης για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Η δημοκρατία δεν φοβάται τους τρομοκράτες

Γεωργιάδης για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Η δημοκρατία δεν φοβάται τους τρομοκράτες
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την έκρηξη της βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το συνέδριο του κόμματος και τη συμφωνία των Πρεσπών.

“Θα είναι παράγων τεράστιου εθνικού διχασμού αν η συμφωνία των Πρεσπών κυρωθεί με με κάτω από 151” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Για την επίθεση στον ΣΚΑΪ είπε:

Η δημοκρατία δεν φοβάται τους τρομοκράτες. Ηταν πολύ ανησυχητικό το χτύπημα γιατί ήταν πολύ δυνατό, έξι κιλά δυναμίτης. Ηταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλης κλίμακας. Ελπίζω ότι η ΕΛΑΣ θα δράσει πολύ γρήγορα. Ο ΣΚΑΙ έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση. Δεν αφήνω υπόνοια για οποιαδήποτε σύνδεση με την τρομοκρατική ενέργεια.

Για το συνέδριο της ΝΔ:

Εάν είναι χυδαία η πραγματικότητα τότε είναι χυδαίο και το σύνθημα “χαβιάρι και φαγοπότι με Αρη Βελουχιώτη”. Ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Πολλάκης έχουν στο γραφείο τους τον Αρη. Την ίδια ώρα αναβαθμίστηκε το μενού στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μέχρι και αστακομακαρονάδα σερβίρουν, απολαμβάνουν λοιπόν μενού πλουσιοπάροχο στους αιθέρας και πουλάνε Βελουχιώτη. Επί Σαμαρά στο πρωθυπουργικό σερβιρόταν μόνο καφές και μπισκότα. Μου λέτε ότι αυτό το σύνθημα το έλεγε η Χρυσή Αυγή. Μα εάν η ΧΑ πει ότι η γη είναι στρογγυλή δεν θα πω εγώ ότι είναι τετράγωνη. Αλλωστε ψήφισαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά. (Σε σχέση με την εξίσωση που επεχείρησε ο κ. Σαμαράς ανάμεσα στον Κ. Κατσίφα και τους Ισαάκ Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού στην Κύπρο). Ο Κατσίφας είχε μεν καλάσνικοφ αλλά πυροβόλησε στον αέρα, είναι ένας νέος άνθρωπος που έδωσε τη ζωή του για την ελληνική σημαία, έτσι θα περάσει στην ιστορία”. Ο Α. Σαμαράς είναι ένας κατεξοχήν φιλοευρωπαίος πολιτικός, και βέβαια δεν είναι ακροδεξιός.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών:

Εστω και με συμπίλημα βουλευτών θα υπάρξει πλειοψηφία 151 για την κύρωση της συμφωνία των Πρεσπών ακόμη και αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει. Ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι δεν θέλει την Καϊλή για δήμαρχο Θεσσαλονίκης λόγω της στάσης της στο μακεδονικό. Παπακώστα, Κουντουρά, Θεοχαρόπουλος, Δανέλλης, ίσως και Λυκούδης είναι υπέρ. Θα ήταν καταστροφικό να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 151, δεν θα είχε πολιτική νομιμοποίηση και θα γινόταν παράγων τεράστιου εθνικού διχασμού.Οι διεθνείς συμφωνίες εφόσον κυρωθούν δεν καταργούνται μονομερώς, ενώ το μείζον που είναι η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα έχει ήδη γίνει όταν η ΝΔ αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης. 

Για την υπόθεση Πετσίτη:

Η Δικαιοσύνη θα κινηθεί για την υπόθεση Πετσίτη. Ο ίδιος δεν έχει κάνει ούτε ένα σχόλιο. Τον κρύβουν. Οι εισαγγελικές αρχές πρέπει να τον φωνάξουν. Πρέπει να γίνει κατ αντιπαράσταση εξέταση του κ. Πετσίτη με τον κ. Κιτσάκο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα