Γεωργιάδης: Οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες

Γεωργιάδης: Οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες
Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997- 2014 θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της εξέτασης μάρτυρος. Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και καταλόγισε στον Πάνο Καμμένο ότι λέει ψέματα για το ταξίδι στο Λονδίνο

Επίθεση στο σύνολο των βουλευτών της συμπολίτευσης με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης προεξοφλώντας την γρήγορη πτώση της κυβέρνησης.

«Οι μέρες σας είναι μετρημένες. Για λίγες ακόμη μερούλες στην εξουσία καταπίνετε τον Γεωργαλά» είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας ότι ο Γιώργος Γεωργαλάς υπήρξε συνεργάτης του κ. Καμμένου. Αποκάλεσε, μάλιστα, «ανθρωπάκια» τους βουλευτές της συμπολίτευσης και τους κατηγόρησε ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για τη στάση τους.

Ο κ. Γεωργιάδης αμφισβήτησε, όμως, και τον ισχυρισμό του κ. Καμμένου ότι πλήρωσε μόνος του την παραμονή του σε ξενοδοχείο στο Λονδίνα. «Με ποια χρήματα πλήρωσε το ξενοδοχείο και το καζίνο;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «ισχυρίζομαι ότι ο κ. Καμμένος λέει ψέματα και ότι δεν τα πλήρωσε μόνος του».

Επιτέθηκε, όμως, και στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με βίντεο που κυκλοφόρησε και τον εικονίζει να χορεύει ζεϊμπέκικο. Ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι το συμβάν έγινε σε χορό εφοπλιστή και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να διώξει» τον κ. Κουρουμπλή.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα