Γεωργιάδης σε Φωτίου: Σαν πολλά μας τα είπατε. Προσέξτε μην δεν ψηφίσουμε και πάτε όλοι σπίτια σας

Γεωργιάδης σε Φωτίου: Σαν πολλά μας τα είπατε. Προσέξτε μην δεν ψηφίσουμε και πάτε όλοι σπίτια σας

Σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη εξελίχθηκαν οι αναφορές της αναπληρώτριας υπουργού για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου σε «αμετροεπείς» βουλευτές της αντιπολίτευσης που σήμερα «κουνούν το δάχτυλο» ότι «τάχα η κυβέρνηση επέστρεψε στον ρεαλισμό»

«Μας κουνούν το δάχτυλο οι άνθρωποι που έλεγαν ότι δεν θα μου πάρει εμένα την δόξα ο Τόμσεν, εγώ θα απολύσω όσους θέλω», είπε μάλιστα η κ. Φωτίου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να κατηγορήσει την υπουργό για διαστρέβλωση των λεγομένων του και των πεπραγμένων του.

«Απέλυσα ποτέ κανέναν; Διαστρεβλώνετε για να βγάλετε από πάνω σας το άγος του χειρότερου μνημονίου, που εσείς φέρατε» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ζητώντας να πληροφορηθεί αν τα χρήματα που έχει η κ. Φωτίου στο Λονδίνο τα έφερε ποτέ στη χώρα. «Σαν πολλά μας τα είπατε. Και προσέξτε μην δεν ψηφίσουμε σήμερα και πάτε όλοι σπίτια σας» ανέφερε προς την κυβερνητική πτέρυγα.

«Είναι μια γνωστή λάσπη που ξεκίνησε με τον ΕΝΦΙΑ και τα κόκκινα δάνεια, τότε που καταγγείλαμε τι γινόταν πάνω από τον ΕΝΦΙΑ» ανταπάντησε η κ. Φωτίου, η οποία ενημέρωσε ότι εργάστηκε από το 1991 στο Λονδίνο και διέθετε από 80.00 λίρες έως 100.000 λίρες, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έφερε 50.000 λίρες στη χώρα.

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις των πλειστηριασμών, η κ. Φωτίου δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να εκποιηθεί η περιουσία του ελληνικού λαού και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το διασφαλίσουμε αυτό».

Ακόμη, είπε πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, φανερώνει και τη βούληση του ελληνικού λαού να μην επιστρέψουν οι παλιές κυβερνήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα