Γεωργιάδης: Θα κάνουμε όσες προκαταρκτικές χρειαστεί

Γεωργιάδης: Θα κάνουμε όσες προκαταρκτικές χρειαστεί
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΔΩΝI ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Αύξηση των εξοπλισμών ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ενώ δήλωσε αντίθετος στην οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία στο όνομα της FYROM

Ο Ερντογάν θα μπορούσε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, γιατί έχει μπροστά του εκλογές και οι σχέσεις του με την ΕΕ έχουν ατονίσει, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και τους 88,6 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Σημείωσε ότι η επάνδρωση των μονάδων είναι ελλιπής και τάχθηκε υπέρ των εξοπλισμών, τονίζοντας ότι πρέπει να διατηρείται το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων.

Για το Σκοπιανό, εκτίμησε ότι δεν θα έρθει πρόταση στη Βουλή γιατί οι γείτονες δεν αλλάζουν το Σύνταγμα. Πρόσθεσε δε, ότι δεν επιθυμεί να υπάρχει ο όρος Μακεδονία.

Για την υπόθεση Novartis, είπε ότι έστησαν τη σκευωρία για μερικές ψήφους ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά για όλους τους συνεργάτες του. Είπε ότι η ΝΔ θα αναζητήσει τους σκευωρούς ως κυβέρνηση. Θα ανοίξουμε το τηλέφωνο του Παπαγγελόπουλου να δούμε πόσες φορές μίλησε με την Τουλουπάκη, θα βγάλουμε τις κουκούλες, θα κάνουμε όσες προανακριτικές χρειαστεί να κάνουμε.

Επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας μετώπου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως υπογράμμισε ο Τσίπρας βλάπτει την Ελλάδα.

Τέλος, μίλησε με θερμά λόγια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά σημείωσε πως δεν μπορεί να πάει στη ΝΔ γιατί ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτό θα ήταν προσβλητικό για το ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα