Γερουλάνος: Απορούμε γιατί το Πεδίο του Άρεως, πνεύμονας πρασίνου στην Αθήνα, δεν είναι ευθύνη του Δήμου

Γερουλάνος: Απορούμε γιατί το Πεδίο του Άρεως, πνεύμονας πρασίνου στην Αθήνα, δεν είναι ευθύνη του Δήμου

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 12:00, ο Παύλος Γερουλάνος θα πραγματοποιήσει την δράση στο Εμπορικό Τρίγωνο Αθηνών.

Συνάντηση με συλλόγους κατοίκων της περιοχής και περιήγηση στο Πεδίο του Άρεως πραγματοποίησε την Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Εμείς οι Αθηναίοι ειλικρινά απορούμε γιατί το Πεδίο του Άρεως, ένας πνεύμονας πρασίνου στην Αθήνα, δεν είναι ευθύνη του Δήμου. Αρχή δική μου είναι ότι αυτό που οι δημότες καταλογίζουν στο Δήμαρχο, πρέπει να είναι στην ευθύνη του Δημάρχου. Εάν δε γίνεται για κάποιους λόγους, τότε ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ο συντονιστής, ώστε οι δυνάμεις που χρειάζονται για να λύσουν τα προβλήματα, να είναι εκεί για να τα λύσουν. Διότι εκείνος είναι που πρέπει να λογοδοτεί».

Σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 12:00, ο Παύλος Γερουλάνος θα πραγματοποιήσει την δράση στο Εμπορικό Τρίγωνο Αθηνών. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της καμπάνιας του Παύλου Γερουλάνου κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτεί τις γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσει με δημότες, εργαζόμενους και επαγγελματίες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που υπάρχουν. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έχει ήδη επισκεφτεί, πέρα από το Πεδίο του Άρεως, την Κυψέλη, την πλατεία Βικτωρίας, τους Αμπελοκήπους, τον Άγιο Παύλο, του Ψυρρή, τον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, τη Βαρβάκειο Δημοτική Αγορά, τον Νέο Κόσμο, και το Κουκάκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version