Γιατί δεν έδειξε η κάμερα τη χειροδικία Κασιδιάρη

Γιατί δεν έδειξε η κάμερα τη χειροδικία Κασιδιάρη
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής "Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης", την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. . Eurokinissi

Πάγια πρακτική της Βουλής να μην εστιάζει ο φακός στις αθλιότητες των Χρυσαυγιτών. «Δεν πρόκειται να τους ηρωοποιήσουμε» ξεκαθαρίζουν κοινοβουλευτικές πηγές στο News247

Τους λόγους για τους οποίους ο σκηνοθέτης του καναλιού της Βουλής έστρεψε τον φακό του από τη βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια εξήγησε στο News247 ανώτατη κοινοβουλευτική πηγή εξηγώντας ότι είναι «πάγια πρακτική» να μην αναπαράγονται βίαιες ενέργειες.

«Δεν πρόκειται να ηρωοποιήσουμε τους χρυσαυγίτες» ανέφερε ανώτατη κοινοβουλευτική πηγή στον News247 και εξήγησε ότι όλοι οι σκηνοθέτες του Καναλιού της Βουλής ακολουθούν την ίδια πρακτική, δηλαδή να μην εστιάζουν στα επεισόδια που στήνουν οι χρυσαυγίτες.

Η ίδια πηγή εξήγησε ότι μια εικόνα από βουλευτές που βιαιοπραγούν εντός της Ολομέλειας θα έπληττε το κύρος της Βουλής. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι σε περιπτώσεις έντασης δεν αποκρύπτονται τα γεγονότα αλλά ο φακός καταγράφει τα περιστατικά με γενικά πλάνα. «Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν τη Βουλή Κορέα δεν θα τους το επιτρέψουμε» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός αξιωματούχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα