Γιώργος Βλάχος στο Ραδιόφωνο 24/7: Καμία συγκάλυψη για το Ντινάν

Γιώργος Βλάχος στο Ραδιόφωνο 24/7: Καμία συγκάλυψη για το Ντινάν

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε πως υπάρχει εντολή από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να μην συγκαλυφθεί τίποτε για τα ονόματα των 17.000 ατόμων που φέρονται να νοσηλεύτηκαν δωρεάν στο Ντινάν

“Εάν υπάρξουν στοιχεία από το CD με τα ονόματα των 17.000 ατόμων που λέγεται ότι νοσηλεύτηκαν δωρεάν – ή με τεράστιες εκπτώσεις – στο Ερρίκος Ντυνάν, τότε να αποδοθούν ευθύνες”, είπε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο οποίος συμμετέχει στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία.

Πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί δεν είναι κατηγορητήριο, σημειώνοντας πως δεν έχουν προκύψει στοιχεία από αυτά που λέει ο προφυλακισμένος, πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης.

Ο κ. Βλάχος επισήμανε ότι υπάρχει εντολή από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να μην συγκαλυφθεί τίποτε. Τέλος εκτίμησε ότι το νοσοκομείο δεν κατέρρευσε λόγω των νοσηλίων.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Μαρτίνη από τα 17.000 πρόσωπα που περιέχει το CD μόλις το 1/10 δικαιούνταν δωρεάν νοσηλείας και εκατοντάδες από τους υπόλοιπους νοσηλεύτηκαν με “ρουσφέτια” πολιτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα