Γκρίνιες με το καλημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. ‘Ντροπή και λύπη η υπουργοποίηση Δ. Καμμένου’ λέει η Β. Κατριβάνου

Γκρίνιες με το καλημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. ‘Ντροπή και λύπη η υπουργοποίηση Δ. Καμμένου’ λέει η Β. Κατριβάνου
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου για την ιθαγένεια στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, πριν ακόμη ορκιστεί στο νέο κοινοβούλιο, στρέφει τα πυρά της κατά των επιλογών Αλέξη Τσίπρα στη νέα κυβέρνηση. Χαρακτηρίζει ντροπή το να υπουργοποιείται ο Δ. Καμμένος με τα ομοφοβικά και αντισημτικά σχόλια

Πριν ακόμη στεγνώσει η μέλανη της υπογραφής των νέων στελεχών της κυβέρνησης άρχισαν τα “όργανα” εντός ΣΥΡΙΖΑ για ορισμένες από τις επιλογές του υπουργικού συμβουλίου. Η Βασιλική Κατριβάνου, η οποία επανεξελέγη με το κόμμα στη Β΄Αθήνας την Κυριακή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την επιλογή του Δημήτρη Καμμένου.

“Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του” λέει και συνεχίζει. “Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα”.

Φασίστας ο Καμμένος, λέει η Ρ. Μακρή

Όλα αυτά, λίγες μόνο ώρες από τις έντονες αντιδράσεις της Ραχήλ Μακρή που θυμίζει το “αμαρτωλό παρελθόν” του νέου υπουργού και τα ρατσιστικά του ξεσπάσματα στο twitter, ενώ τον αποκαλεί ακροδεξιό φασίστα που τώρα είναι υπουργός κυβέρνησης αριστεράς.

Διαστρεβλώθηκαν οι αναρτήσεις μου σημειώνει ο Δ. Καμμένος

Ο ίδιος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αποκηρύσσει τις αναρτήσεις του με ομοφοβικό και φιλοναζιστικό περιεχόμενο, ο νέος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Καμμένος  δηλώνοντας ότι “η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί από τις γνωστές μονταζιέρες”. Ο κ. Καμμένος σημειώνει πως έχουν διαστρεβλωθεί τα όσα έλεγε και καταγγέλλει το ρατσισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα