Γρ. Τύπου πρωθυπουργού: Υπάρχει σκάνδαλο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;

Γρ. Τύπου πρωθυπουργού: Υπάρχει σκάνδαλο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου Eurokinissi

Πειστικές απαντήσεις από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τη ΝΔ ζητά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σχετικά με την υπόθεση Φλώρου.

«Υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;» διερωτάται το Μαξίμου, αναφορικά με την υπόθεση Φλώρου και καλεί τη ΝΔ και τον αρχηγό της να δώσουν απαντήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται: «Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που καλό θα είναι να σταματήσουν να σιωπούν και να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Μετά τον κ. Φρουζή, ένας ακόμη άριστος, ο κ. Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο.

«Αναρωτιόμαστε αλήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση, «υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;», ενώ ως υστερόγραφο επισημαίνεται:

«ΥΓ. Καλοί οι δικηγόροι του κ. Φλώρου, εξαίρετος μεταξύ αυτών ο κ. Βορίδης, αλλά η πλάκα με τους θεσμούς τελείωσε…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα