Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: Η πλαστογραφία και η προβοκάτσια απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας

O Αλέξης Τσίπρας
O Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Με οργή διέψευσε το γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που έκανε λόγο για ύπαρξης SMS από το Μαξίμου με οδηγίες για τα κυβερνητικά στελέχη σχετικά με την επικοινωνιακή διαχείριση της φωτιάς.

Την Κυριακή η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο είχε φύγει SMS οδηγιών από το Μαξίμου προς τους Υπουργούς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την επιχειρηματολογία τους στα τηλεοπτικά παράθυρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύστηκε από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού με ανακοίνωση.

"Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης» τονίζεται χαρακτηριστικά σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για "αποβράσματα" του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ακόμα: \

«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν».

ADVERTISING

SHARE: