Γρηγοράκος: Καραμανλική συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται για την εξόντωση των αντιπάλων του

Γρηγοράκος: Καραμανλική συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται για την εξόντωση των αντιπάλων του
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος Eurokinissi

"Καραμανλής και Τσίπρας στοχοποιούν μαζί τον Κώστα Σημίτη" ισχυρίζεται ο βουλευτής Λακωνίας.

“Καραμανλής και Τσίπρας είναι οι δυο όψεις του ίδιοι νομίσματος, μαζί στοχοποιούν τον Κ. Σημίτη. Υπάρχει καραμανλική συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται για την εξόντωση των αντιπάλων τους ” υποστήριξε ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Γίνεται μια στοχοποίηση που βγάζει μάτι. Δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Σημίτη. Ο Τσίπρας μόνο με τον φυσικό και ηθικό αυτουργό της χρεοκοπίας, τον Καραμανλή, μπορεί να συγκριθεί. Εκφράζουν και οι δύο την μετριότητα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν. Να πάμε σε εμφύλιο; Δημιουργούν καταστάσεις διχασμού. Οταν πας να δικάσεις έναν τόσο καθαρό άνθρωπο, όπως ο Σημίτης, όταν πετάς λάσπη, τι θα γίνει, ο κόσμος δεν θα αντιδράσεις; Κυβερνάει τη χώρα μια ομάδα ανίκανων τυχοδιωκτών. Αυτοί θέλουν αίμα τελικά. Καμία άθλια σύμπραξη εναντίον του δεν πρόκειται να αποδώσει. Υπάρχουν επιχειρηματικά και οικονομικά κέντρα πίσω από αυτό” συνέχισε.

Για τα πρωινά επεισόδια στο Πολυτεχνείο ο πρώην υπουργός είπε ότι “θερίζουν αυτά που έσπειραν. Τα καταδικάζω. Αλλά αυτοί έσπειραν το διχασμό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version