Κατεπείγουσα έρευνα του ΣΔΟΕ για τον βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ

Κατεπείγουσα έρευνα του ΣΔΟΕ για τον βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ 2009 / (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αυξάνονται οι φωνές που θέλουν να ανακοινωθεί το όνομα του βουλευτή που "φυγάδευσε" ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό

Ξεχειλίζει η οργή για τον ή την βουλευτή που έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό, λίγο πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Μάλιστα, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1.000.000 ευρώ που εξήχθη στο εξωτερικό από τον βουλευτή, δικαιολογείται από τα δηλωθέντα εισοδήματα του.

Παράλληλα, μετά το αίτημα που εστάλη από έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για το PSI, Λεωνίδας Γρηγοράκος τόνισε πως αν μέχρι το μεσημέρι δεν βγει ο ίδιος ο βουλευτής με το 1 εκατ. ευρώ να δώσει εξηγήσεις, θα πρέπει ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής να ανακοινώσει το όνομά του.

Ο κ. Γρηγοράκος κάλεσε “τον βουλευτή ή την βουλευτή που έβγαλε ένα εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, να αποκαθάρει το πολιτικό σύστημα δίνοντας εξηγήσεις”.

“Αν μέχρι το μεσημέρι δεν βγει ο συνάδελφος να πει και να δώσει εξηγήσεις, θα πρέπει ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής, να ανακοινώσει το όνομά του. Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να κατηγορήσουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αυτοπροστατευτούμε και αν υπάρχουν και άλλοι να ανακοινωθούν σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα